E PËRSHTATSHME PËR
Ktheni uebsajtin tuaj në Aplikacion
 
BESOJINI PASIONIT, BESOJINI EKSPERIENCËS
Faqe Interneti Profesionale
 

Shpëjtesi

Pasion

Ide

Zhvillim

Suport

Zgjidhje

Sukses

Arritje

Besueshmëri

REZULTATE TE DUKSHME
Përmirësoni prezencen tuaj online sot, Përgjithmonë
 

Merr shërbiminprofesionalqë të duhet!

Eksperiencë

&Kreativitet

 

Web Design

- Faqe interneti profesionale

- Mirëmbajtje dhe optimizim

- Audit për sigurinë e faqes

E-Commerce

- Dyqan online për shitblerje

- Mundësi vetëmenaxhimi

- Transaksione të sigurta

Brandim

- Krijim brandi & koncepti

- Logo & dizenjime grafike

- Broshura & Kartvizita

SEO

- Auditim në tërësi i faqes

- Optimizim i SEO 

- Raporte vizitorësh

Marketing

- Marketing në rrjetet sociale

- Reklamim në Google, Youtube

- Email Marketing 

Video Produksione

- Video Intro

- Animacione

- Video Reklamime

Kualitet bashkëkohor & Suport i vazhdueshëm

Marketing Strategy Planning Strategy Concept
webstar.al_coding

Kush është#misioniynë

 

E nisëm rrugëtimin tonë me synimin të shërbejmë me besueshmëri dhe profesionalizëm, kujtdo që zgjedh të punojë me ne. Pasionin & Dashurinë vendosëm ta kthejmë në eksperiencë. Duke qëndruar bashkëkohorë, vazhdojmë të zhvillojmë krijimtarinë dhe të japim suportin e garantuar.

Disa ngaprojektet

e realizuara #mesukses

Punë e suksesshme, klientë të kënaqur

website-development1_webstar.al

Rinovo uebsajtin e vjetër dhe përfito 20% ulje

Ndërto uebsajtin tënd të dëshiruar ose rinovoje tek ne dhe merr...

Hapësirë SSD

Faqja juaj ngarkohet shumë shpejt me hapësirë 100% SSD

SSL Encrypted

Çertefikatë SSL Falas për çdo uebsajt, lidhje e enkriptuar

Responsive

Uebsajt dinamik për çdo pajisje smartphone, tablet, laptop apo PC

SEO e integruar

Optimizim i shfaqjes së uebsajtit në motorët e kërkimit.

Siguri e lartë

Ofrojmë siguri kundrejt sulmeve kibernetike të ndryshme

Backup

Sigurojmë ruajtje të të dhënave në çdo rast rreziku

Jeni gati për projektin tuaj?

Kontakto tani

Merr ofertat & të rejat më të fundit!

Abonohu

Partners